Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2012-05-09 13:23:23
Utolsó belépés:2018 január 13, 14:20
Pozitív visszajelzések:60
Semleges visszajelzések:0
Negatív visszajelzések:0

Elsősorban saját és családom új és használt, de jó állapotú dolgait kínálom eladásra, amire már nincs szükségünk.  Van olyan is, amit kaptunk, de fölösleges. Női, férfi ruhák többféle stílusban és méretben. A használtak szekrényből kerültek elő, így mosást, vasalást igényelnek! Hibákat igyekszem feltüntetni, ha mégis valami elkerülte a figyelmemet azt beszéljük meg kultúrált módon. Fektetve lettek mérve, kérlek ezt vedd figyelembe! Ha valamiben bizonytalan lennél, inkább kérdezz, minden kérdésre szívesen válaszolok! Csomagolási költség nincs, csak extra kérés esetén! A termékeket postán (ajánlott levélként, vagy csomagként) tudom eljuttatni. A fényképek mindig az adott termékről készültek! Köszönöm érdeklődésed! 

Pontos postaköltséget csak mérés után tudok mondani.

Ha megnyertél egy aukciót, kérlek, próbálj meg minél hamarabb jelentkezni, vagy válaszolni az általam küldött e-mailre.
Türelmes vagyok, ha gondod akad a fizetéssel, vagy bármi van, megbeszéljük, csak kérlek szólj időben!
Amennyiben 7 napig nem jelentkezel semmilyen formában, úgy a szabályoknak megfelelően negatív értékelés mellett újrahirdetem a terméket!

A postázás a vevő kívánságának megfelelően történik, viszont ha sima vagy sima elsőbbségiként kéred a postát, kizárólag a vevő felelőssége, ha a termék nem érkezik meg!!!
Hetente 2-3alkalommal  tudok postára menni.

UTÁNVÉTTEL NEM POSTÁZOK!!!
Kérlek, ezeknek tudatában licitálj!
 
Fizetést csak a bankszámlára történő utalással, vagy számlára készpénz befizetéssel fogadok el. Rózsaszín csekken bankszámlára fizetést egyáltalán nem, címre is csak előzetes egyeztetés után. Borítékban pénzt NE küldj !
 
Nézz körül a többi termékem között is. Folyamatosan frissítek !
 
Amennyiben termékeim közül több is felkeltette az érdeklődésed, és azok nem egy időben érnek véget, összevárjuk, és együtt adom postára. Ezt kérlek mindenképpen jelezd felém.

Köszönöm,hogy elolvastad.Kellemes böngészést!